Hřebec na dnešní den: 1471 Al Cambero

PR text / Hřebec Al Cambero vyniká stylem skoku a disponuje ohromnou skokovou potencí. Je velmi pozorný a velmi dobře jezditelný. Tento elegantní hnědák působil jako čtyřletý v Německu jak v plemenitbě, tak ve sportu. Byl finalistou Hannoverského skokového šampionátu ve Verdenu v roce 2008. Od roku 2010 se Al Cambero ukazuje již na českých kolbištích. 

Dosáhl mnoha vítězství a umístění v parkurech do st. „T**“: vítěz GP na CSI Budapešť 2013, 2014 – vítěz Big Tour na Middle Europ Jumping Cup III v Olomouci, vítěz VC Frenštátu pod Radh., vítěz EE GP v Pezinku, 3. místo ve VC Opavy, probojoval se do „finálové čtyřky“ Českého skokového poháru 2014. V roce 2015 kvůli zranění téměř nestartoval. V sezóně 2016 se Al Cambero opět vrátil do „vysokého skákání" – zvítězil v GP CSI2* při CSIO3* v Šamorině, dále získal 2. místo v ST** při ČSP Kolín /Němčice/, 2. místo v ST** při ČSP Opava, 5. místo ve VC Olomouce /T*/ nebo 6. místo ve VC Ptýrova /T*/. V roce 2017 získal Al Cambero spoustu pěkných umístění na našich i zahraničních kolbištích - 3. místo v ST** na národních závodech v rakouském Ebreichsdorfu, 3. místo v ST** na CSI2* taktéž v Ebreichsdorfu, v otevřené soutěži T* při MČR v Martinicích zvítězil, druhý byl v ST** při VC Hořovic atd..V minulé sportovní sezóně si na své konto připsal jedno vítězství v Českém skokovém poháru - se svým jezdcem Markem Klusem zvítězil ve VC Olomouce /T*/, dvakrát zvítězil v ST** na závodech v rakouském Ebreichsdorfu.

Rozhodli jste se připustit svou klisnu? Je potřeba vybrat si správného plemenného hřebce? Výběr vhodného hřebce je velmi důležitý, a v tom vám i letos může pomoci časopis Jezdectví. Jako každoročně pro vás připravujeme do únorového a následujících čísel speciál o připouštěcí sezoně, inseminaci, jednotlivých plemenných hřebcích, přehlídkách hřebců v chovatelských stanicích.

 

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.