Národní šampionát Shetland pony 2016

Svaz chovatelů shetland pony, z. s. zve v neděli 4. září na stěžejní výstavní akci roku 2016 - Národní šampionát shetland pony. Akce se uskuteční v rámci Koně v akci v Pardubicích. Výstava se bude letos co se do počtu výstavních tříd, ať už chovatelských či speciálních rozšiřovat o mnoho zajímavých a atraktivních novinek. Více uvnitř.

V rámci klasické výstavy jsou to například nové výstavní třídy - novice, veteráni, chovné klisny a další atraktivní rozdělení původních tříd. V rámci stěžejních šampionátů se můžete těšit vyjma klasických, na některé zcela nové - šampionáty tříletých klisen, mladých hřebců....

Zůstávají však i nadále tradiční speciálních chovatelské třídy jako je Memoriál Ing. Dušana Jakovljeviče - Chovatelské skupiny. Dále Pohár Kena a Anne Scottových – Nejlepší SHP českého chovu. Chovatelský pohár hřebčína Aslan pro české odchovy, nu a přidají se i další novinky.

Otevírají se také již tradičně speciální výstavní třídy pro děti a mládež, kdy jednotlivé třídy budou rozděleny podle věkových skupin.

 

Můžete se opět těšit na třídy:
Mladý vystavovatel, Lead rein, First Ridden – při zájmu také Open Ridden, driving, nově také jízdu na oprati, jumping a ukázky Pony games se shetlandy.

Role posuzovatele se pro letošní ročník ujala paní Joy Barugh (Birchmoor Stud, North Farm, Aldbrough, East Yorkshire, GB), kterážto je akreditovanou posuzovatelkou The Shetland Pony Stud-Book Society a patří k velmi milým fundovaným hostům této akce.

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.