Slunečné počasí láká na výlet do Verdenu

Sotva skončila 128. Elitní aukce, ve Verdenu se již chystá další jarní aukce hannoverských koní. V tradičním termínu začátkem května budou představeni koně vhodní nejen do sportu, ale i pro volný čas. Není žádným tajemstvím, že u koní v této kolekci je kladen velký důraz nejen na správný exteriér, pevné zdraví, jak již bývá ve Verdenu zvykem, ale i na jezditelnost a charakter tak aby zde to pravé našli jezdci všech kategorií.

Kolekce nabízí 55 drezurních koní a 35 kandidátů je původu skokového. 17 z těchto koní je zařazeno do zvláštní kategorie „hobby kůň“. Tato kategorie není žádnou novinkou, neboť i amatérští jezdci bez závodních ambic z celého světa hledají ve Verdenu zdavého a kvalitního partnera pro svůj volný čas. V pondělí 22. Dubna se celá kolekce koní sjede v centru hannoverských koní, aby zde byla po celé dva týdny k vidění zájemcům z celého světa. Rentgeny a videa koní naleznete na domovské stránce svazu. Všechny adepty je po domluvě také možné kdykoli, v termínu od pondělí 22.4. do soboty 4.5.,kdy v 15:00 začíná samotná aukce, vyzkoušet.

Hledáte kvalitního zdravého koně a jste již unaveni z neustálého cestování po stájích, zkoušení koní a shánění videíí? Zkuste aukci hannoverských koní ve Verdenu.

Na jednom místě Vám během každodenních tréninků představíme téměř sto koní , ze kterých si určitě vyberete i vy. Pro každého máme to pravé!

Bojíte se aukce? Nemusíte! Koně jsou pečlivě vybíráni, tak aby splňovali přísná kritéria. Své svěřence do Verdenu vozí chovatelé a trenéři těch nejzvučnějších jmen. V klidu domova můžete porovnat videa všech koní, Vašemu veterináři poslat aktuální rentgeny a nakonec i přijet do Niedersachsenhally si vytipované koně vyzkoušet – pěkně jednoho po druhém a tak získáte tu nejlepší možnost koně porovnat a vybrat toho nejlepšího. Po celou dobu je Vám k dispozici nejen česky mluvící pracovník, který Vám rád poradí, pomůže zorientovat v prostředí, ale i celá řada dalších profesionálních zaměstnanců aukčního týmu, kteří Vám rádi sdělí své dojmy a zkušenosti s jednotlivými koňmi a vy tak získáte velmi zajímavé informace.

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.