Ředitel pardubického dostihového závodiště skončí

Jak dnes informuje Pardubický deník, ředitel dostihového závodiště v Pardubicích na vlastní žádost skončí. Není úplně běžné, aby vrcholový manažer dobrovolně odcházel z firmy, kterou se mu podařilo vzkřísit z popela. Přesto se Michael Skalický pro tento krok rozhodl. Ke konci června chce na vlastní žádost skončit na pozici ředitele Dostihového spolku, který provozuje pardubické závodiště a pořádá mimo jiné i jeden z nejslavnějších dostihů planety – Velkou pardubickou.

„Když jsem na pozici ředitele Dostihového spolku nastupoval, měl jsem za úkol dát tuto firmu do pořádku. Tehdy nebyla v jednoduché situaci. Mým prvotním úkolem byla její ekonomická stabilizace, ale bylo nezbytné vyřešit i další problémy. Po loňské Velké pardubické jsem začal mít pocit, že firma už funguje tak, jak by měla, naprosto standardně, a to z vnitřního i vnějšího pohledu. Výrazně se zlepšil také její ekonomicko-provozní stav. Když nám pak chodily pozitivní reakce na to, jak skvěle jsme zvládli loňskou Velkou pardubickou a že to byl jeden z nejpovedenějších ročníků v její historii, nemohl jsem se zbavit pocitu, že má mise v Dostihovém spolku se chýlí ke konci," řekl Deníku Michael Skalický.

„Společnost je stabilizovaná, její chod to určitě neovlivní. Michael Skalický chtěl skončit již dříve, ale nakonec jsme se dohodli, že zůstane ve své funkci, dokud nevybereme jeho nástupce. Budeme ho také žádat, aby po svém odchodu z funkce ředitele zůstal v představenstvu společnosti," uvedl náměstek pardubického primátora a současně člen představenstva Dostihového spolku Jan Řehounek.

Celý článek si můžete přečíst zde.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.