Česká jezdecká federace má nového generálního sekretáře

Výkonný výbor České jezdecké federace jmenoval na svém dubnovém zasedání nového generálního sekretáře Jaroslava Kunzla, který se ihned po jmenování ujal své funkce.

Jaroslav Kunzl má více než dvacetileté zkušenosti s chodem sportovního svazu, jak z pohledu funkcionáře, tak i jednatele servisní organizace. Toto prostředí zná i z pohledu ředitele sportovního resortu. Mnoho let působil ve vedení České golfové federace, má zkušenosti s plánováním a realizací projektů. Byl také zodpovědný za komplexní řízení golfového resortu. Zkušenosti má také z oblasti finančního sektoru, kde zastával řadu vysokých manažerských pozic.

„Jsme potěšeni, že na pozici nového generálního sekretáře přichází velice zkušený odborník, který se díky svým rozsáhlým manažerským i právním zkušenostem určitě stane nepostradatelným partnerem pro naše členy, sponzory i externí spolupracovníky. Věřím, že jeho znalosti přispějí k dalšímu rozvoji jezdeckého sportu v České republice,“ uvedla tisková mluvčí České jezdecké federace Markéta Šveňková.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.