Český skokový pohár 2018: Ptýrov - VC pro Ondřeje Pospíšila

Ve dnech 8. - 11. srpna proběhl v jezdeckém areálu Farma Ptýrov další ze závodů série Český skokový pohár. Hlavní soutěž  se jela tradičně v sobotu večer za umělého osvětlení.

Český skokový pohár má za sebou už osm z jedenácti kol. Letošní ročník se zapíše do historie jako ten, kdy se řada jezdců dočkala svého prvního vítězství v tomto seriálu. Při noční Velké ceně eLED v Ptýrově u Mnichova Hradiště vyhrál Ondřej Pospíšil… Více v tiskové zprávě.

 

Výsledky

sobota: 125 cm - O. Potluka a Land Master, 115 cm finále AT - D. Kryspínová a Drossel Topas, 120/125 cm finále CJC - T. Jakubcová a Acobata-T, 135 cm U25 - K. Málková a G-Bugatti Dwerse Hagen, štafetové skákání - D. Vegrichtová, J. Chýle, 145 cm - O. Pospíšil a Einfach

pátek: 110 cm - O. Postránecká a Four Roses, 115 cm AT - H. Szádovská a Mike 1, 115 cm - L. Heřmanová a Corolimbo, 115/120 cm CJC - V. Kuková a Chicago-Ra, 125 cm - O. Potluka a Land Master, 135 cm - J. Skřivan a Flying Star 1

čtvrtek: 110 cm AT - D. Kryspínová a Drossel Topas, 110 cm - P. Benešová a Asteres, 115/120 cm CJC - V. Kuková a Chacago-RA, L. Portychová a Juliett, 120 cm - J. Pařenica a Guiseppe, 130 cm - O. Potluka a Land Master, 140 cm - M. Hentšel a Trend Delsendam Z, 

středa: 100 cm děti a junioři - E. Staňková a Oliver 12, 100 cm - D. Kryspínová a Diamant Landos, 110 cm AT - M. Pavlasová a Winner Takes All, 110 cm - M. Příhoda a Lyrcasa, 115 cm - J. Chýle a Wansuela, 125 cm - V. Turečková a Fischer, 

 

 

 

 

Tisková informace

Poslední kvalifikační závod nejprestižnějšího parkurového seriálu Český skokový pohár se bude konat již od příští středy v jezdeckém areálu Farma Ptýrov. Pro účastníky všech pohárových tour to znamená, že další body je poté možné získat již pouze v moravských areálech. Proto i díky nabitému sportovnímu programu přelomu letních měsíců pořadatel připomíná všem zájemcům o účast, že objednávky ustájení je třeba zaslat do tohoto pátku 3.8.

Každopádně ptýrovské kolo je jedním z nejvíce atraktivních, neboť do programu jsou zařazeny divácky oblíbené soutěže včetně štafet, doprovodný program, a největším lákadlem je skutečnost, že Velká cena se jede za umělého osvětlení. Tato soutěž je velice divácky oblíbená a je svou atmosférou velkým zážitkem i pro samotné soutěžící – téměř každý, kdo již měl možnost se takové soutěže zúčastnit, nezapomíná na diváckou kulisu a zcela rozdílné prostředí dané světly a večerním časem, navíc v době, kdy panují přes den velká horka.

To svým pojetím připomíná mimo jiné i některá kola Global Champions Tour. A tu letos přiblíží i další překvapení pořadatele – do věcných cen v soutěžích a do cen pro diváky jsou připraveny mimo jiné i vstupenky na prosincové finále v Praze – PRAGUEPLAYOFFS.

Pořadatel i touto cestou zve soutěžící a diváky v návštěvě závodů, a aktuálně je připraven upravit časový program dle počasí – v případě trvání horkého počasí je možné do podvečerních hodin přesunout i další soutěže programu.

 

 

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.