Dvakrát mistrovské Zduchovice

Již druhý rok po sobě byla přidělena organizace mistrovství České republiky v parkurovém skákání dětí a juniorů a mistrovství České republiky v parkurovém skákání a drezuře pony Jezdeckému areálu Zduchovice. Rozpisy obou šampionátů a podrobnosti o tom prvním – dětsko-juniorském – přinášíme v dnešním příspěvku...

Zduchovice

MČR DĚTI A JUNIOŘI - 13. – 15. 8.
MČR PONY - 20. – 22. 8.

Aktuálně přinášíme bližší informace k programu MČR DĚTÍ & JUNIORŮ, které se koná jako první ze dvou zmiňovaných MČR. Uzávěrka přihlášek – 4. 8. 2010. Pro jezdce a diváky je mimo jiné připraven bohatý doprovodný program, který bude časově brzy upřesněn. Už nyní víme, že některé z cen předá jezdcům MISS ČR 2003 Lucie Váchová-Křížová, proběhne křest hříbat, bude možné shlédnout břišní tance, děti mohou kromě dětského koutku (trampolína, bazének, ruční práce, jízdy na pony) vyzkoušet a „prolézt“ skrz na skrz hasičské vozidlo, bude možné projet se kočárem do okolí Zduchovic a k dispozici budou prezentační (možnost zkušebních jízd vozy Toyota a prací se zemědělskými stroji CASE IH) a prodejní stánky.

Kromě tradičního sobotního fotbalového utkání Čechy vs. Morava je připraven i turnaj ve stolním fotbálku. Pro jezdce je jako bonus připraveno osvěžení ve formě zmrzlin a pití od jednoho ze sponzorů společnosti Nowaco. Více informací naleznete na stránkách pořadatele.

Zduchovice

Zduchovice

 

Reklama:

Jezdectví

Srpnové Jezdectví vychází 29. července!

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.