Elite Tour 2010: Bentley Praha Parkur Cup a SŠMK

V polovině října bude série Elite Tour pokračovat dalším kolem. V Hradištku u Sadské se od pátku do neděle 15. -17. 10. uskuteční CSN Bentley Praha Parkur Cup, jehož součástí bude podruhé Středoevropský šampionát mladých koní.

Elite Tour

 

Autorem parkuru se stane mezinárodní stavitel Eduard Petrovič, účast přislíbili nejlepší mladí koně z Čech, Slovenska, Polska, Rakouska a Maďarska. V průběhu tří závodních dnů je naplánováno 11 soutěží o celkovou dotaci 200 000 Kč ve finančních cenách, pro soutěžící budou připravené navíc i ceny věcné. V pátek budou probíhat otevřené soutěže od stupně Z do 130 cm, v sobotu a v neděli budou přichystány 3 dvoukolové soutěže pro účastníky šampionátu mladých koní, ale každý den i dvě otevřené pro všechny závodníky.

Nedělní program bude vrcholit finále šampionátu a skokovou soutěží stupně ST** - Cenou společnosti Bentley Praha. Pro diváky bude přichystán i doprovodný program – předvedení shetlandských koní a westernové ukázky.

Šampionátu se mohou účastnit všechny koně dané věkové kategorie, nominovaní koně budou mít cenově zvýhodněné startovné. Rozpis a veškeré další informace k závodům včetně seznamu nominovaných koní naleznete na stránkách pořadatele www.elite-tour.cz, kde je možné se i přihlásit v on-line přihlášce.

V přílohách pod článkem jsme umístili rozpis závodů a nominace na Středoevropský šampionát mladých koní.

Nezapomeňte se podívat také na reportáž EquiTV z první části letošní Elite Tour (Auto Exner Audi Masters) - viz odkaz níže...

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.