Global Champions Tour 2017: Miami - pátek

Od 13. do 15. dubna pokračuje parkurová série Global Champions Tour 2017 druhými závody na pláži v Miami. Na startu se opět představí také Aleš Opatrný a Anna Kellnerová. Mezi jejich konkurenty nebude chybět světová jednička McLain Ward, dvojka Kent Farrington a trojka Daniel Deusser. Více uvnitř.

Oficiální webové stránky | Seznam startujících | Startky a výsledky | Přímý přenos

Přímý přenos odvysílá televizní stanice Eurosport. Program zde.

 

Pátek

145/150 cm: Anna Kellnerová a Calcourt Falklund 5 tr. b., A. Opatrný a VDL Fakir 12 tr. b.

 

Čtvrtek

První pětihvězdovou soutěž v Miami, doufázovou 145 cm, vyhrál nizozemský jezdec Harrie Smolders se svým relativně novým koněm Zinius. Kolbiště v Miami je zcela odlišné od toho z minulého týdne v Mexiku, je menší a pískové. Na jezdce tak čekal technický parkur s těžkými obraty. Druhé místo obsadil Nicola Philippaerts s Ustina Sitte, třetí pak Jos Verlooy s Napa Valley.

Výsledky českých jezdců: 32. A. Opatrný a VDL Fakir 1 tr. b., 39. A. Kellnerová a Calcourt Falklund 4 tr. b.

 

Druhou soutěží bylo první kolo soutěže týmů na výšce 150/155 cm. Opět jako v Mexiku se dařilo týmu Valkenswaard United. Tým ve složení Alberto Zorzi a Bertram Allen jako jediní zajeli bezchybně. Se dvěma trestnými body je následoval tým Doha Fursan Qatar (Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani, Bassem Hassan Mohammed), třetí místo obsadil London Knights (Ben Maher, Kent Farrington) se čtyřmi trestnými body. Tým Berlin Lions (Anna Kellnerová a Aleš Opatrný) se s celkovým ziskem 34 trestných bodů umístili na 17. místě.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.