Global Champions Tour 2019 - Mexico City: Prague Lions skončili v Mexico City třináctí, Guery vítězem GP

Druhým kolem bude pokračovat v Mexico City ve dnech 11. - 13. dubna světová parkurová série Global Champions. Nebude chybět ani tým Prague Lions a Anna Kellnerová. Více uvnitř.

Oficiální webové stránky | Seznam jezdců | Startky a výsledky | Přímý přenos

Přímý přenos odvysílá také televizní stanice Eurosport. Kompletní program najdete zde.

 

GCT Grand Prix

Vyvrcholení letošní sezony v parkurovém skákání Global Champions Prague Playoffs 2019 zná druhého účastníka. V pražské O2 areně nebude od 21. do 24. listopadu chybět Belgičan Jérôme Guery, který si vstupenku na prestižní Longines Global Champions Super Grand Prix vybojoval po vítězství v druhém kole GCL v Mexico City. Tisková zpráva.

 

2. kolo GCL

V sobotu vyvrcholilo v Mexico City 2. kolo týmové parkurové soutěže Global Champions League. Prague Lions do této části vstupovali me-zi sedmi bezchybnými celky, ale stejně jako mnozí jiní si čisté konto neudrželi. Skončili nakonec třináctí.

Zatímco ve čtvrtek se podařilo v Mexico City hned sedmi družstvům série Global Champion League překonat zahajovací parkur týmového klání bez jediného trestného bodu, v sobotu již kurz s překážkami do 160 centimetrů byl o poznání více technicky náročný a chyby rychle přibývaly. Celkovou nulu se udržet nepodařilo nikomu. Více v tiskové zprávě.

 

1. kolo GCL

Úvodní část druhého kola Global Champions League 2019 v Mexico City vyšla členům týmu Prague Lions výborně. Niels Bruynseels ani Anna Kellnerová v sedle svých koňských svěřenců nechybovali a do druhého kola jdou mezi nejlepšími týmy.

Druhý díl Global Champions League odstartoval v Mexico City ve čtvrtek. Za družstvo Prague Lions nastoupil do parkuru s výškou překážek do 160 centimetrů nejprve Niels Bruynseels s třináctiletou klisnou Gancia de Muze. Do cíle dojel bez penalizace ve velmi dobrém čase 77,72 sekundy. Jeho týmová kolegyně Anna Kellnerová s jedenáctiletou Catch Me If You Can OLD zvládla projet celým kurzem také bez jediného shození a jen o dvě desetiny sekundy pomaleji. Součet časů 155,64 pražský celek zařadil na 5. místo před sobotním druhým kolem. Týmů, které mají na bodovém kontě nulu, je však sedm, a tak čas v tomto případě určuje pouze startovní pořadí do vrcholné části soutěže. Rozh-odující jsou v první řadě trestné body z obou kol a v případě jejich rovnosti po druhém kole rozhod-nou časy ze sobotního parkuru. Tisková zpráva.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.