Olympijský park Rio - Lipno: Milion návštěv v olympijských parcích

Česká jezdecká federace se prezentovala po celou dobu olympijských her v Olympijského parku Rio - Lipno 2016. Stánek ČJF byl umístěn v hlavním centru Olympijského parku v Lipně nad Vltavou. Aktualizace 22. 8. 15:00 HOD: Milion návštěv zaznamenaly Olympijské parky v Pardubicích, Plzni, Ostravě a na Lipně za sedmnáct dní, po které byly v provozu.

Aktualizace 22. 8. 15:00 HOD: Milion návštěv zaznamenaly Olympijské parky v Pardubicích, Plzni, Ostravě a na Lipně za sedmnáct dní, po které byly v provozu. Největší návštěvnost byla v Pardubicích, kam si našlo cestu zhruba 400 tisíc lidí. Branami největšího lipenského parku prošlo téměř 350 tisíc návštěvníků. V pondělí 8. srpna navštívil Rio-Lipno 2016 Aleš Opatrný, v úterý pak Jaroslav Hatla. Více ve fotogalerii.

 

Původní zpráva

Děti si budou moci zasoutěžit ve všech jezdeckých olympijských disciplínách a také se dozvědí spoustu nových informací týkajících se koní a jezdeckého sportu, které poté budou moci využít ve vědomostních kvízech. Nejúspěšnější děti vyhrají trénink na ponym. Děti na ponících Vám také ukáží, jak vypadají správně ustrojení jezdci a koně jednotlivých olympijských disciplín - drezury, parkuru a všestrannosti. Program je pro Vás připraven od 6. do 16.8.2016 každý den, dopolední blok zábavy od 10 do 13 hodin a odpolední od 14 do 17 hodin. V pondělí 8.8.2016 se také můžete zúčastnit besedy a autogramiády s parkurovým jezdcem Alešem Opatrným. V úterý 9.8.2016 bude probíhat povídání a autogramiáda Jaroslava Hatly, účastníka Olympijských her v Athénách (2004) a v Pekingu (2008). Zpestřit program přijedou o víkendu 13. - 14.8.2016 také miniaturní falabelly, které nám ukážou olympijské disciplíny trochu jinak. Přijeďte se podívat nebo si i zasoutěžit, těšíme se na Vás.

Více informací o Olympijském parku Rio - Lipno 2016 najdete na www.olympijskeparky.cz. Aktuality z Olympijského parku můžete sledovat také na facebooku České jezdecké federace. Pro informace ohledně účasti jezdectví v Parku navštivte webové stránky ČJF www.cjf.cz, můžete také kontaktovat Generálního sekretáře České jezdecké federace Veroniku Jiroutovou e-mailem na sekretar@cjf.cz nebo telefonicky na 724 511 144.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.