Severočeský stylšampionát 2014 zná své vítěze

I v tomto roce již tradičně podpořila severočeská oblast stylové ježdění a na jejích kolbištích se po celou sezonu sbíraly body do Severočeského stylšampionátu 2014 v kategorii pony, dětí a juniorů na velkých koních.

V neděli 7.9.2014 se konalo finále velkých koní na mosteckém hipodromu. Jednotlivých kol se zúčastnilo 30 jezdeckých dvojic. Bohužel jen hrstka se kvalifikovala do finále. V kategorii dětí zvítězila Hušková Veronika s Kimi 1 (Jezdecká stáj Březno), v kategorii juniorů Tereza Mádlová a Imagination Curasa (TJ Bořeň Svinčice).

Obsazenější bylo finále pony, které se konalo o týden později 13.9.2014 na kolbišti TJ Tatran Ústí nad Labem. Za sezonu ve stylových soutěží pony startovalo 55 dvojic. Body sbírali pony jezdci ve dvou kategorií ( 8 - 12 let; 13 -16let). V první kategorii zvítězila Lucie Šlamborová - Morgan 767 (Stáj Letní stráň), druhá byla Helena Valentová - Rico Jack Sambars (Stáj u Lucky), třetí příčku obsadila Sára Buchlová - Lady 34 (TJ Tatran Ústí nad Labem). Starší kategorii vyhrála letošní mistryně pony ČR Vanessa Toušková s Melisou (Parkur klub Děčín), druhé místo patřilo Veronice Krejčové s Bonitou 6 (JS Vlčí Ranč Jánská), třetí Moudré Kláře - Red Rock Rocki von Alexander (JS Vlčí Ranč Jánská).

Oblastní výbor severočeské oblasti ČJF dlouhodobě podporuje stylové ježdění a nebylo tomu jinak i letos. Umístivší dostali podsedlové dečky s logem oblasti. Poděkování patří všem pořadatelům, kteří pravidelně vypisují stylové soutěže. Dále rozhodčím a samozřejmě těm jezdcům, kteří podporují stylové soutěže účastí v nich. Děkujeme.

 

Lucie Šlamborová - Morgan 767

 

Mudr. Zuzana Procházková (předsedkyně oblasti), Mgr. Petra Svobodová, Helena Valentová - Rico Jack Sambars

 

Sára Buchlová - Lady 34

 

Vanessa Toušková - Melissa

 

Veronika Krejčová - Bonita 6

 

Klára Moudrá - Red Rock Rocki Von Alexandr

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.