Velká cena Ostravy 2009

V neděli 17. května se uskutečnil již 45. ročník Velké ceny Ostravy, která se jela jako jednokolová soutěž ST** s finále. Bezchybně se podařilo základní i finálový parkur překonat dvěma jezdcům – Jiřímu Hruškovi s Radkem a Jiřímu Lužovi s Land Rebelem-S. První jmenovaný měl však bezmála o čtyři sekundy rychlejší čas ve finále a proto zaslouženě zvítězil. Na třetím místě skončil Ing. Petr Eim s Puerto Rico Fitmin a čtvrté místo obsadil Aleš Opatrný s Titanem R.S.

Po druhém kole Českého skokového poháru 2009 vede s 30 body Jiří Luža před Alešem Opatrným s 24 body. Třetí je prozatím Jiří Hruška, který má za vítězství v Ostravě 15 bodů.

Jiří Hruška

Jiří Hruška - Radek

V Dance and Jump Czech Junior Cupu nasbíral v Ostravě nejvíce bodů Jan Zwinger (61). Nathalie Crnková si připsala 57 bodů a Lenka Vachutková 51 bodů. V průběžném pořadí po dvou kolech vede Nathalie Crnková s 94 body, druhá je Lenka Vachutková s 65 body a třetí Jan Zwinger s 61 body.

Kompletní výsledky uvedených soutěží najdete v přílohách pod článkem, kde je také umístěn odkaz na podrobnou fotogalerii Jiřího Gebauera. Další informace naleznete na www.ceskyskokovypohar.cz.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.