Young Riders Academy 2019

Young Riders Academy 2019 je projekt pro talentované mladé jezdce, ve kterém je možné získat půlroční stáž v renomované stáji u vybraného trenéra zdarma.

Projekt Young Riders Academy vznikl ve spolupráci skupiny odborníků v jezdectví a Mezinárodního klubu skokových jezdců (IJRC) a s podporou společnosti Rolex. Již šestý ročník Young Riders Academy je určen pro talentované mladé jezdce ve věku 18 - 23 let. Celkem 25 jezdců bude vybráno odbornou porotou pro testovací závody a 5 až 6 nejlepších získá půlroční stáž v renomované světové stáji. Pro výběr do akademie je rozhodující výkonnost v soutěžích s obtížností 140 - 150 cm, vhodné koně, kterými jezdec disponuje a osobní profil jezdce.

Česká republika má možnost přihlásit 2 - 3 jezdce do širšího výběru, termín přihlášek je 28. února 2019. V případě zájmu o účast zašlete přihlášku na SK ČJF na email: komise.skoky@cjf.cz nejpozději do 20.2.2019.

Veškeré informace o projektu a podmínkách přihlášky naleznete na webových stránkách https://www.ridersacademy.eu nebo zde.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.