Jarní tipovací soutěž o knihy - kdo vyhraje finále SP a VC Martinic?

Znáte českou i světovou skokovou scénu? Pak soutěžte o knihy Tomáš Holcbecher - Koně pod Olympem a Anthony Paalman - Skokové ježdění. Jak se můžete zapojit do soutěže? Aktualizace 16. 4. 9:20 HOD: Soutěžit můžete do páteční 12. hodiny! Kdo podle vás vyhraje skokové finále SP? Dnes zahajovací soutěž, seznam startujících zde! 21:20 HOD: Máme první tipy - v Martinicích tipovali sami jezdci! Koho tipuje Ludvík Jandourek nebo Kamil Papoušek?

Ve čtvrtek 16. 4. jsme se zeptali na prvním kole ČSP v Martinicích přítomných jezdců, jak by tipovali. Tak například Ludvík Jandourek tipuje vítězem v Las Vegas obhájce Daniela Deussera. Ve VC Martinic si vtipně tipnul Ludvíka Jandourka a klisnu Good Girl. Kamil Papoušek si tipnul ve Vegas jednoho z německých jezdců, jehož styl se mu nejvíce líbí (jméno se dozvíte v časopisu Jezdectví ve velkém rozhovoru s tímto jezdcem). Vítěze VC Martinic

Zdeněk Krpela, stavitel parkurů, si v Martinicích tipnul Perryho. Ovšem při diskusi s ostatními jezdci se dozvěděl, že Jakub Novotný, jeho jezdec, měl při tréninku s Perrym úraz. Nyní je po operaci a snad bude v pořádku, na místo však nedorazí.

Další si tipnul Denisu Bittnerovou a Bertrama Allena. Kdo je to? Prozradíme později.

 

Napište nám váš tip na vítěze Velké ceny prvního kola Českého skokového poháru, která se koná 19. dubna v Martinicích, a na vítěze finále Světového poháru ve skocích, které proběhne 15. - 19. dubna v Las Vegas.

 

Vaše tipy posílejte do 17. dubna do 12. hodiny na web@jezdectvi.cz

 

Výhercem se stává ten, jenž uhodne oba vítěze a bude vylosován. Odměnou mu bude kniha - může si vybrat jednu ze dvou Tomáš Holcbecher - Koně pod Olympem a Anthony Paalman - skokové ježdění.

 

Neváhejte a soutěžte!

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.