Kůň 2017

Je to již 6 let, co se do produkce jednoho z našich partnerů, výstaviště v Lysé nad Labem, dostala výstava Kůň, jejíž 24. ročník proběhne letos od 15. do 17. září. Od doby, kdy výstaviště v Lysé nad Labem těsně před jejím pádem převzalo výstavu "Kůň", se mnoho změnilo, a to i díky vám, kdo ji svou účastí každoročně podporujete a současně nabízíte návštěvníkům své výrobky a produkty.

I díky vám jsme již v roce 2013 – při otevření nové výstavní haly C - znovuobnovili tradici večerních programů a v roce 2015 jsme tuto Večerní koňskou galashow z důvodu velkého zájmu návštěvníků uspořádali dva večery za sebou. A takto to bude pokračovat i letos.

I tentokrát bude výstava obohacena o řadu novinek, které budeme postupně zveřejňovat, opět se budeme snažit přivést co nejvíce návštěvníků, kteří dělají výstavu výstavou... Dále v hale A2, tak, jak byli návštěvníci zvyklí z předchozích let,  letos již po 5. jarmark řemeslných prací s koňskou tématikou spolu s dílnami pro děti - odpočinkovou zónou s možností si v klidu dát šálet dobré kávy – nazvaný Flerjarmark „U koní“.  A samozřejmě dopolední přehlídka plemen koní a odpolední doprovodný program v hale C…V sobotu 16.9. bude v této hale umístěn jedinečný projekt určený pro návštěvníky s psými miláčky. Bude zde PestauraceJ

 

Pestaurace - gastronomický zážitek pro vaše psí miláčky

Chodíte rádi do restaurací poznávat nové chutě a chtěli byste totéž dopřát svému psímu mazlíčkovi? Vezměte ho do Pestaurace, kde si může vybírat z řady laskomin od Dášenčina kuřátka po jehně Baskerville s rýží a jehněčím demi glace! Tento koncept stylové psí restaurace představila česká značka výživových programů, doplňků a krmiv nejen pro psy - Fitmin. Pestaurace je mobilní a v průběhu roku se s ní můžete setkávat ve vybraných parcích a odborných akcích, jakými jsou například výstavy psů, napříč celou republikou. Nejbližší zastávkou Pestaurace bude mezinárodní výstava Kůň 2017 v Lysé nad Labem, která se koná 16. září.

 

  

 

 

Jedním z čísel při doprovodném programu je vystoupení skupiny dětí na motivy pohádky Tři oříšky pro Popelku a právě na toto téma se zrodil nápad. Výstaviště v Lysé nad Labem si na dobu konání výstavy Kůň 2017 zapůjčí kostýmy, které si ve výše uvedené pohádce zahráli. Jedná se o kostým plesových šatů Popelky a kostým prince. A když už Tři oříšky pro Popelku, tak jsme si řekli, že oslovíme i hlavní protagonisty. A podařilo se. V pátek 15.9. nás svoji přítomností poctí princ nejen z Popelky, ale z mnoha dalších pohádek Pavel Trávníček  (mj. Třetí princ, O princezně na klíček, O princi, který měl o kolečko víc atd…)

 

 

Více informací najdete na stránkách výstaviště – www.vll.cz

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.