Otevření Equiservisu přilákalo davy zákazníků

Skutečnost, že se Ing. Stanislav Hakr rozhodl přemístit obchod s jezdeckými potřebami Equiservis do Rudné u Prahy, nebude jistě pro nikoho novinkou. Většina z vás tuto zprávu nevzala na lehkou váhu a přijela se na včerejší slavnostní otevření svého oblíbeného obchodu podívat osobně. A že vás bylo požehnaně!

I my jsme byli zvědaví, jak bude nová prodejna vypadat, a tak jsme do Rudné u Prahy plni očekávání vyrazili (pro ty, co bydlí nedaleko letiště, je to autem opravdu kousek :o)). Hned po příjezdu do Rudné jsou viditelně značené ukazatele, takže rozhodně nezabloudíte, a už vůbec ne při pohledu na impozantní typicky modrou budovu s logem koníků Equiservis. Při vchodu do prodejny na vás ze dveří "vyskočí" Ludvík Jandourek a drezuristy prodlouženým klusem potěší Hana Vášáryová s La Fleurette.

Nový Equiservis disponuje také vlastním parkovištěm, ovšem při včerejším "návalu" by na auta všech poznávacích značek z celé republiky byla potřeba parkovací plocha s kapacitou nákupního centra...

Prostory jsou skutečně daleko větší než v Komořanech, věci jsou lépe uspořádané a rozhodně se nemusíte bát, že byste se proplétali mezi regály. Spodní část patří vybavení na koně, v horním patře si přijdou na své jezdci a nově zde najdete také jezdecký outlet, v němž naleznete různé zboží ve slevě (rukavice, dečky pod sedlo, oblečení, uzdečky... - některé budete znát z Komořan).

Nový Equiservis stojí jistě za návštěvu, ale doporučujeme si vybrat klidnější období - kdo zažil včerejší otevírací den, ví, o čem mluvíme - zákazníci se totiž sice neprodírali mezi regály, ale zato sami mezi sebou.

Zákazníků přišlo opravdu mnoho a dvě pokladny nestíhaly obsluhovat davy s plnými náručemi zboží, které vytvářely opravdu dlooouhé fronty.

Méně odolní nakupující se některých lákavých akcí dobrovolně vzdali, prohlédli si prodejnu jen zběžně a její nový interiér si detailně vychutnají při některé z dalších, klidnějších návštěv. :o)

 

Adresa nového Equiservisu je:

Obchodní 977, Rudná u Prahy

Otevírací doba: Po - Pá: 09:00 - 20:00, So: 09:00 - 15:00

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.