Pomáhejme s Höveler.cz!

Internetový obchod Höveler.cz přichází s novým projektem. Ten odstartuje symbolicky v prosinci, tedy během měsíce, kdy si spousta z nás najde chvilku na nějaký ten dobrý skutek. Höveler.cz věnuje každý měsíc koním v nouzi 1 kg krmiva z každého prodaného pytle! Pokud víte o někom, kdo by potřeboval pomoc (ať už provozovatel útulku, zachránce týraného koně či majitel koní, který se dostal do nečekaných obtíží), kontaktujte nás na emailu info@hoveler.cz.

Přihlašte sebe či svého známého do projektu, osobně s Vámi promluvíme, případně Vás i navštívíme a pokud uznáme, že je zde naše pomoc skutečně na místě, budeme s Vámi nadále spolupracovat.

Akci můžete podpořit sdílením na Facebooku, aby se zvýšila pravděpodobnost, že se zpráva dostane ke správným lidem.

Znáte krmiva Höveler?

Jedná se o jednoho z nejvýznamnějších výrobců krmiv pro koně v Evropě. Díky opravdu široké nabídce krmných směsí a doplňků je možné pohodlně vyhovět individuálním požadavkům Vašeho koně. Věřte více než stoleté tradici v oboru, kterou v roce 1905 odstartoval Arnold Höveler svým patentem a rozpoutal tak revoluci v do nynějška tradičním krmení koní pouze senem a ovsem. Byl první, kdo přišel s pantentem výroby krmiv pro koně ve formě müsli! Od té doby se samozřejmě mnoho změnilo a to už jen proto, že filozofie zakladatele byla neustále sledovat nejnovější vědecké poznatky.

Znáte Höveler.cz?

"Náročné požadavky na výživu mých koní splňují jedině krmiva značky Höveler - v ČR nejsnadnější a nejlevnější cesta k nim je rozhodně přes eshop Höveler.cz.," tvrdí drezurní jezdkyně Tereza Hábová. E-shop Höveler.cz se zabývá nákupem a prodejem produktů firmy Höveler Spezialfutterwerke a zároveň výrobou a prodejem některých zemědělských plodin, zejména obilovin a olejnin. Naše produkty samozřejmě předkládáme i našim koním, kteří jsou nejlepší ukázkou kvality sortimentu. Vzhledem k povaze zboží preferujeme v našem e-shopu osobní odběr. Není však výjimkou vzájemná dohoda a případný dovoz až do Vaší stáje. Spokojenost zákazníka je pro nás alfa omega veškerého jednání, proto doufáme, že se k nám budete rádi vracet.

Zvýhodněné cestovné

Za zvýhodněné cestovné Vám dovezeme zboží do Prahy a dále pak na trase Hradec Králové – Vysoké Mýto – Litomyšl – Moravská Třebová – Mohelnice – Olomouc – Brno. Bližší informace získáte na www.hoveler.cz.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.