Vychází dubnové číslo časopisu Jezdectví

Děkujeme za to, že nás sledujete. I v těchto nelehkých dobách chceme být s vámi. I přesto, že se svět závodů a společenských akcí zastavil, pokusíme se dělat to, co Jezdectví dělá už desítky let – přinášet Vám krásu koní. Dnes vychází nové číslo Jezdectví a od zítřka by mělo být k dispozici na stáncích a předplatitelům (vzhledem k omezeným kapacitám doručovatelů buďte prosím shovívaví).

Mnoho z nás se ke koním momentálně nedostane nebo velmi omezeně, v dubnovém čísle Jezdectví si tak můžete přečíst rady, jak se v době pandemie starat o koně, či zajímavý rozhovor s Maikelem van der Vleutenem, zkusit si pilates anebo se dozvědět, kdo měl dostat ceny Jezdectví na galavečeru Koně na Žofíně. Nechybí ani příloha Gulliver pro nejmenší čtenáře.

Pokud nemáte předplatné, můžete si aktuální číslo z domova objednat prostřednictvím e-shopu Equestrians na https://equestrians.cz/obchod/. Dubnové číslo doručíme prostřednictvím České pošty přímo k vašim dveřím po celé České republice za stejnou cenu jako v obchodě, poštovné uhradí Jezdectví.

 

Soubory ke stažení

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.