Články Chov Chovatelské přehlídky a dny

Předbýběry hřebců v rámci PK ČT 2020

I. Předvýběry hřebců do plemenitby v rámci PK ČT se uskuteční 22. 1. 2020 v ZH Tlumačov a 23.1. 2020 v ZH Písek. II. Předvýběr hřebců se pak uskuteční 21. – 22.2. 2020 v ZH Písek. Podrobnosti uvnitř.

Výstava trakénů a finále 80ti denního testu trakénských hřebců 2019

Výstava trakénských koní zažila již svůj 6. ročník. První 2 ročníky proběhly  v rámci výstavy v Pardubicích, 3. ročník byl uspořádán v arealu Baníku Ostrava a od roku 2017 je pořadatelem Hřebčín Amona v Borové – Bolaticích. Celkem 27 koní od 9ti vystavovatelů vyplnilo zajímavý program. Důležitou součástí výstavy bylo finále 80ti denního testu hřebců, kterého se zůčastnili 2 velmi kvalitní 3letí hřebci – TOP GUN a IBROX PARK.

V. Výstava hříbat - Svržno 2019

Spolek chovatelů sportovních koní pořádá 5. října v Areálu dvůr Svržno V. Výstavu hříbat slovenského teplokrevníka a hříbat všech svazů EU (včetně ČT).

Předvádění plemenných hřebců v roce 2019: Program přehlídky v Písku

Připravili jsme pro vás souhrnný článek s termíny přehlídek plemenných hřebců v roce 2019. Nezapomeňte, že v únorovém a březnovém čísle časopisu Jezdectví najdete již tradiční přílohu Plemenní hřebci!

Pozvánka na přehlídku hřebců - Gestüt Sprehe 2019

Stejně jako v předchozích letech zve Hřebčín Sprehe chovatele z České republiky na předvádění svých hřebců v hale Oldenburského svazu chovatelů ve městě Vechta. Využijte možnost vidět hřebce nabízené českým chovatelům na živo v akci.

IV. šampionát mladých koní skoku ve volnosti a přehlídka hřebců: seznam hřebců

V sobotu 20. října pořádá v Tachově Spolek chovatelů sportovních koní IV. šampionát mladých koní skoku ve volnosti. Vypsané jsou kategorie pro ponny i velké koně. Začátek je ve 12 hodin, uzávěrka přihlášek 18. října. Šampionátu bude předcházet od 10 hodin přehlídka Hřebců do plemenitby na rok 2019 v Plzeňském a Karlovarském kraji.

2. výstava plemene Český sportovní pony 2018

Jezdecká stáj U ryzáčka z.s. pořádá 29. září 2. Českou výstavu plemene český sportovní pony, v rámci které proběhne svod klisen a výkonnostní zkoušky plemen ČSP. 

IV. Výstava hříbat v novém termínu

Spolek chovatelů sportovních koní pořádá v novém termínu 6. října v Oldstaj Tachov IV. Výstavu hříbat slovenského teplokrevníka a hříbat zapsaných v ostatních evropských plemenných knihách ročníku 2018.

Celostátní přehlídka 3letých klisen ČT a hříbat ročníku 2018

Svaz chovatelů českého teplokrevníka, z. s. sděluje, že celostátní přehlídka 3letých klisen ČT a přehlídka hříbat ČT ročníku 2018 se uskuteční v rámci výstavy Koně v akci v Pardubicích dne 26. 8. 2018 odpoledne.  

XXVI. Národní přehlídka koní plemene Shagya arab

PR / Svaz chovatelů Shagya Araba v České republice z.s., pořádá v sobotu 4. srpna 2018 v areálu ZEMSKÉHO HŘEBČINCE TLUMAČOV s.p.o., Národní přehlídku koní plemene Shagya arab.

1 2 3 4 ... 11

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.