Články Fotoreportáž

Fotogalerie - Jezdecké závody v Klatovech 24. září 2022

Pěkné podzimní počasí přineslo dobrou náladu na sobotní závody v Klatovech, a tady jsou výledky: ZM - Luděk Smaha s Cornet star, Z- Kateřina Lužová a Menhir Van't Paradijs, ZL - Ondřej Macán a Quality-M, L - Kateřina Kolísková a Indigo F, S*/S** - Daniel Rolínek a Sam 20. Foto: Lenka Majnerová

Amateur Jump Tour 2022 - Písek

O víkendu 13. - 14. srpna pokračoval seriál závodů Amateur Jump Tour v areálu Zemského hřebčince v Písku. Na programu bylo celkem 16 soutěží. Foto: Lukáš Krajíček

OH Tokio 2020(1) - Jak jsme si vedli? co se stalo? kdo byl nejlepší?, máme pro vás fotoreportáž z letošní olympiády

Přinášíme vám shrnutí těch nejlepších olympijských výkonů. V reportáži se mimo jiné dozvíte například i to, jak se čeští koně na olympiádu dopravili, jakých dosáhli výsledků a co všechno se během těchto výjimečných dní v Tokiu odehrálo.

Skokový pohár Vysočiny 2021: Proseč pod Křemešníkem

V sobotu 29. května odstartovala jezdecká sezona také na Vysočině prvním kolem Skokového poháru Vysočiny v Proseči pod Křemešníkem. Zvítězili: 90 cm - L. Lukešová a Baxter 2, 100 cm - Z. Nováková a Camelia 10, 110 cm - M. Veselý a Džibara, 120 cm - Z. Hrnčíř a Casilia 1, 130 cm - L. Kozák a Quinteros Cassiny. Foto: Lukáš Krajíček

Channel Star Zduchovice - 21.5.2021

Od 20. do 23. května proběhlo ve Zduchovicích 1. kolo seriálu Channel Star. V pátek zvítězili: 90cm - J. Krupičková a Eberlina, 100 cm - K. Veselovská a Damian 1, 110 cm - J. Táboříková a Kara 261, 115 cm - J. Táboříková a Kara 261, ZP - N. Náprstková a Sunny Boy 1, ZLP - A. Kukaňová a Dollom, D. Kodadová a Golden. Foto: Lukáš Krajíček.

Péče o o vlasy - soutěž o vlasovou kosmetiku pro jezdce

O tom, jak pečovat o hřívu a bohaté žíně koně, by jezdkyně (a někteří jezdci) dokázaly vyprávět hodiny a hodiny. Nás ale tentokrát zajímalo, jak se správně starat o vlasy samotných jezdkyň, jak na to, aby jim to slušelo i poté, co po delší době v sedle sundají přilbu. Obrátili jsme se proto na kadeřníky z Jacob&Joseph studia, kam naše jezdkyně Anna Held a Alžběta Jandová chodí pro rady od zkušených odborníků řadu let, a to i s celou rodinou a kde jsme mohli i celý proces profesionálně nafotit.

Poprvé šestispřeží

Sněhové nadělení posledních dní umožnilo v Národním hřebčíně Kladruby nad Labem vyrazit na saních. Šestispřeží běloušů Generale Pastorela VII, Rudolfo Ecrasita II-34, Generalissimus Ruana III, Favory Risa XXXII, Sacramoso Aversa XI-5 a Generalissimus Roncha VI provedl krajinou Kladrubského Polabí Jiří Nesvačil jun. V historii národního hřebčína se tak stalo poprvé, kdy bylo do saní zapřaženo celkem šest starokladrubských koní.

Malá cena Zemského hřebčince Písek 2020

V neděli 14. června se na novém kolbišti v areálu Zemského hřebčince v Písku konaly závody Malá cena Zemského hřebčince Písek. Na programu bylo pět soutěží od 90 cm do 120 cm. Zvítězili: 90 cm - V. Horký a Xawarna, 100 cm - V. Ludačková a Gumersindo, 110 cm - J. Oulický a Libín, 115 cm - V. Zahrádka a Aygo, 120 cm - V. Zahrádka a Aygo. Foto Lukáš Krajíček.

Skokový pohár Vysočiny 2020 - Proseč pod Křemešníkem

V neděli 31. května odstartoval za podpory Nadace ČEZ v Proseči pod Křemešníkem další ročník Skokového poháru Vysočiny. Na programu bylo pět soutěží od stupně ZM až po S**. Zvítězili: 90 cm - M. Zaňáková a Nedine Manon, 100 cm - P. Moravová a Anitta Viktori, 110 cm - E. Vejmělková a Olympie V, 120 cm - J. Štěrba a Heartvit ZH, 130 cm - J. Štěrba a Go-On T.S. Foto Lukáš Krajíček.

Skokové závody - Svržno 16. 5. 2020

Sportovní sezonu v západních Čechách otevřelo ve dnech 16.-17.5. Svržno na Domažlicku. Na parkurech Michaely Kodadové soutěžili  pony i velcí koně. Hlavní soutěž S* ovládl Daniel Pospěch v sedle Non Stopa. Foto Martina Kůstková.

1 2 3 4 ... 274

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.