Články Krátké zprávy

Katalog hřebců ČT na rok 2023

Jezdectví ve spolupráci se spolkem Český teplokrevník vám přináší katalog hřebců ČT na rok 2023 na pokračování. Více najdete v aktuálně vycházejícím časopisu.

Vědci našli plasty v trusu velkých kopytníků. Zvířata to může ohrozit na zdraví

Znečištění krajiny plasty začíná být vážný problém i v oblastech, které patří k přírodně nejcennějším v České republice. S rostoucí zátěží plastovým odpadem se v posledních letech potýká i rezervace velkých kopytníků v bývalém vojenském prostoru Milovice.

Stuttgart German Masters – dvě vítězství pro Philippa Weishaupta

MS Pratoni překážky maratonu

Návštěvnost Velké pardubické atakovala rekordy „předcovidové“ doby

Po dvou letech restrikcí se letošní ročník Velké pardubické mohl konat bez jakýchkoli opatření. V roce 2020 se vrchol české překážkové sezóny musel běžet před prázdnými tribunami, vloni bylo nutné prokazovat se očkováním nebo negativním testem na covid-19. Volný režim a slunečné počasí přivedlo na pardubické dostihové závodiště na pětadvacet tisíc lidí.

Českou státní hymnu zazpívají 4 Tenoři

Českou státní hymnu v rámci slavnostního zahájení 132. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou zazpívá vokální seskupení 4 Tenoři, držitelé zlaté a platinové desky. Zahajovací ceremoniál se koná v neděli 9. října v 11:00 hod.

Švýcarská jezdkyně WE Tirile Monnier Tuchschmid opět vyhrála Pedro Torres Academy Cup

Čtvrtý ročník Pedro Torres Academy Cupu 2022 je za námi a my vám přinášíme reportáž z těchto jedinečných mezinárodních závodů Working Equitation, které tradičně pořádal spolek Czech Society for Working Equitation.

Pořád show posouvám a zdokonaluji, říká Lorenzo. Brzy přijede do Prahy

„Létající Francouz“ Lorenzo přijede se svojí světoznámou koňskou show do Prahy. Vystoupí při listopadové Global Champions Prague Playoffs. Bude to pro něj velká premiéra v O2 areně, na kterou se moc těší, byť velkých akcí zažil již opravdu mnoho.

1 2 3 4 ... 32

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.