Články Chov Výkonnostní zkoušky klisen

Zkoušky 3 letých klisen Trojanovice 2017

Celkem 11 klisen se představilo v testu 3letých klisen 21. září v Trojanovicích. Do PK CS se zapisovalo celkem 6 klisen PK CS, 4 x ČT a 1 x TRAK. Mimořádně vyrovnaný a kvalitní ročník předčil všechna očekávání a tak nakonec 8 ( ! ) klisen získalo ohodnocení Elita.

Výkonnostní zkoušky starokladrubských klisen 2017 - výsledky

Výkonnostní zkoušky pro starokladrubské klisny, které NHK uspořádal v hřebčíně v Kladrubech nad Labem (19.-20.9. 2017) a v hřebčíně ve Slatiňanech (26.-27.9. 2017), byly z provozních důvodů určeny pouze klisnám v majetku NHK. Pro klisny privátních majitelů byly uspořádány výkonnostní zkoušky v Benicích, pořadatelem je Favory Horses s.r.o., v termínu 12.-13.9.2017. 

Základní zkoušky výkonnosti tříletých klisen ČT 2016 - Frenštát p. R.

Za vydařeného počasí se ve středu 14. 9. 2016 konaly VZ tříletých klisen v Moravskoslezském kraji pořádané JO ve Frenštátě pod Radhoštěm. Zdejší organizační tým je zárukou kvalitního zázemí pro mladé klisny a všichni zúčastnění zde strávili příjemný den v krásném prostředí. Komisi ve složení Ing. Roman Klos, Josef Kincl a Jana Lošáková se představilo 14 rodokmenově velmi zajímavých klisen, z nichž 3 se umístily v první čtveřici Finále přehlídky tříletých klisen 2016 ve Zduchovicích 1. zářijový víkend. 19. 9. 10:45 HOD: Přidána diskuse facebooku Jezdectví.

Základní zkoušky výkonnosti tříletých klisen - Ptýrov 2016

Na základní výkonnostní zkoušky tříletých klisen českého teplokrevníka zve Farma Ptýrov ve středu 14. září od 9 hodin. Účastnilo se 23 klisen, zvítězila Cordelie Petry Charvátové. Kompletní výsledky pod článkem.

Výkonnostní zkoušky hannoverských klisen poprvé v Čechách

Tradiční svod hannoverských klisen a registrace letos narozených hříbat proběhne letos v termínu 22. -26. srpna a součástí budou poprvé i výkonnostní zkoušky klisen. Chovatelé mohou přihlásit všechny hannoverské a rýnské klisny. Více uvnitř.

Základní zkoušky výkonnosti tříletých klisen na Ptýrově

Ve středu 9. září 2015 se konaly na Farmě Ptýrov Základní zkoušky výkonnosti tříletých klisen pod sedlem. Zúčastnilo se jich 21 klisen, všechny úspěšně abslovovaly, a 11 z nich obdrželo známku přes 8 bodů. Členy komise byl Ing. Jiří Holík, Ing. Antonín Klauz a Alois Starosta. Kompletní výsledky najdete v článku.

Výkonnostní zkoušky klisen - Ptýrov

Výkonnostní zkoušky klisen se tento rok konají na Farmě Ptýrov ve středu 9. září. Předběžný časový plán: do 8:00 hod prezentace, 8:30 – Začátek zkoušek – zkouška Skok ve volnosti. Seznam přihlášených

Výkonnostní zkoušky na Ptýrově - výsledky

Dnes se na Farmě Ptýrov konají výkonnostní zkoušky tříletých klisen. Čeká je zkouška pod sedlem v drezurní úloze, kavaletové a skokové řadě a skákání ve volnosti do 120 cm. Seznam přihlášených klisen uvnitř. Aktualizace 18. 9. 12:25 HOD: Nejlépe si vedla Roma (o: Amio, om: Ascot s.v.) Petry Charvátové. Získala 8,52 bodů. Druhá se umístila Wansuela (o: Cool Paradise, om: Aldan), majitel Jan Chýle, hodnocení 8,28 a třetí příčka patřila Hispě (o: Cry For Me, om: Landos), majitelka Pavlína Lelková, hodnocení 8,21. Ostatní výsledky uvnitř.

Výkonnostní zkoušky starokladrubských klisen v půlce září

Ve dnech 17.-18. 9. pořádal Národní hřebčín Kladruby nad Labem, s. p. o. v hřebčíně Slatiňany Výkonnostní zkoušky starokladrubských klisen. Zkoušky zahájila v pondělí v 9:30 hodin ředitelka Ing. Simona Voňková po té, co přijala hlášení vedoucího střediska výcviku pana Oldřicha Sojky. Před zkušební komisí, která se skládala z předsedy pana Ing. Karla Regnera a členů Ing. Jana Kaplana a pí. Zdeny Dykové.

Seznam komisí na VZ tříletých klisen

Začalo období výkonnostních zkoušek tříletých teplokrevných klisen a na stránkách Svazu chovatelů českého teplokrevníka se objevil seznam komisí na jednotlivých zkouškách. Najdete ho na schct.cz nebo uvnitř článku.

1 2

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.