Galavečer jezdeckého sportu Koně na Žofíně 2012

Sportovní sezona 2011 je pomalu za námi, což znamená, že před námi je vyhlašování jejích nejúspěšnějších aktérů. Již podeváté se ti nejlepší skokoví a drezurní jezdci a koně sejdou v paláci Žofín, aby na galavečeru těchto disciplín Koně na Žofíně převzali ocenění Jezdec a Kůň roku. Tentokrát je tím očekávaným dnem sobota 10. března 2012. I když tato akce proběhne vlastně až příští rok, přesně za 108 dní, přípravy na ni jsou v plném proudu. Hosty Koní na Žofíně 2012 čeká mnoho novinek - a nebude to jen nový layout...

 

Pod článkem najdete odkazy na všechny články a fotogalerie týkající se galavečera

Koně na Žofíně 2012

Děkujeme všem za bohatou účast a podporu !

 

 

 

Program? Podle nového schématu
Pořádání se opět ujme redakce našeho časopisu, nově vydávaného vydavatelství K4K publishing ve spolupráci s Českou jezdeckou federací. Samozřejmě nebude možné uspořádat tak monstrózní akci bez sponzorského přispění mnoha partnerů, s nimiž právě probíhají jednání. Také program ještě není zcela pevně určen, ovšem prozradit už můžeme vyhlašované disciplíny – k nejlepším skokovým a drezurním jezdcům a koním přibyde paradrezura, ta však v menším měřítku. Opět se oficiální část večera odehraje na malém i na velkém sále, stejně jako taneční zábava. Systém vyhlašování však projde zásadní změnou: každý z pěti nominovaných v hlavních kategoriích bude představen krátkým videoprofilem a na pódium vystoupí pouze vítěz.

Mladí koně? Premiérová kategorie
Jako vždycky se na Žofín dostaví pro své ceny nejlepší skokový a drezurní kůň osobně. Vyslyšeli jsme však i chovatelské organizace a rozhodli jsme se podpořit chovatele a majitele mladých koní, a to speciální kategorií „Nejlepší kůň do 7 let“. Chovatel/majitel a jezdec vítěze se dostaví pro ceny na podium, jen osobní návštěvu mladého koně nečekejte.

Tombola? Na dobročinné účely
Novinku připravujeme i u tomboly, oblíbené doprovodné části galavečera. Její výtěžek totiž získá disciplína paradrezura, a to jako podporu účasti paradrezurních jezdců na mistrovství republiky. Seznam cen do tomboly spolu se seznamem dárců mohou všichni zájemci sledovat průběžně na našem webu.

Vstupenky? Můžete je najít pod vánočním stromečkem!
Již podle prvních indicií je jasné, že nenavštívit druhou březnovou sobotu palác Žofín by byl hřích. Proto jsme vyslyšeli mnohé hlasy a již pod vánočním stromečkem můžete najít dárkový poukaz na vstupenky. Vyberte si místa, z nichž budete chtít bohatý a zábavný program pod taktovkou Aleše Suchánka sledovat, objednejte je na on-line formuláři, a nezapomeňte vyznačit, zda dárkový poukaz chcete zaslat. Vstupenky budou následovat na dobírku.

Předprodej vstupenek

od 23. listopadu 2011
on-line formulář ZDE
tel. 222 317 809, e-mail: galavecer@jezdectvi.cz


Ceny vstupenek

Diamant:     1000 Kč* (velký sál)
Gold:           700 Kč (velký sál, galerie balkón - první řada)
Silver:         400 Kč (malý sál, velký sál - přísálí, galerie přední část - druhá řada)
Bronz:         300 Kč (bez umístění, galerie zadní část - třetí a čtvrtá řada)
(*V ceně vstupenek Diamant je založení stolu malým občerstvením)

Plánky míst najdete ZDE

Seznam volných míst naleznete ZDE

Slevy:
- 10 % při koupi celého stolu pro 10 osob do 31. 1. 2012
- každý z nominovaných jezdců má nárok na 2 ks vstupenek v nejlevnější kategorii

Záštita:

Partneři:

Hlavní partner

 

Partneři

  

                

 




 

Naši dlouholetí spolupracovníci

  

 

Vítáme naše nové partnery

     

 

Mediální partner        



 

Děkujeme všem partnerům za podporu!

 

Foto Magdaléna Straková (2)

 

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.